Varaa vuorosi netistä!
Taivallahden sisäkentät.

Tali ja Taivallahti avataan 15.4. alkaen yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan

Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset avataan 15.4. yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan.  Tali ja Taivallahti ovat jo aiemmin tehneet AVI:n tartuntatautilain 58h pykälän mukaisen suunnitelman toiminnan turvaamiseksi.* Talin sulkapallokentät pysyvät suljettuna 28.4. asti.

Kenelle tenniskenttä voidaan vuokrata

Tenniskenttää voidaan vuokrata 2008-syntyneille ja nuoremmille, ammattiurheilijoille sekä yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan (AVI) eli vakiintuneiden kaveriporukoiden ja perheyhteisöjen kesken (max 6 henkilöä per tenniskenttä). Tilan vuokrannut yksityinen henkilö voi tuoda mukanaan tilaan esimerkiksi personal trainerin tai muun yksityisopettajan niin halutessaan (AVI). Rajoitukset eivät koske ulkokenttiä.
Taivallahden kulkuohjeet:korona-kartat-taivis-v2.2

Varaukset vain netin kautta

Kaikki varaukset vain netin kautta. Emme ota varauksia emmekä maksuja vastaan kassoilla.

 

Turvallisuustoimenpiteet*

Kokemukset edelliseltä vuodelta ovat vahvasti tenniksen koronaturvallisuutta puoltavat – turvallisuustoimenpiteet ovat toimineet loistavasti, eikä halleilta ole lähtenyt yhtään tartuntaketjua eteenpäin. AVI:n pari viikkoa sitten tekemässä tarkastuksessa Talin järjestelyt todettiin turvallisiksi, eikä niistä ollut mitään huomautettavaa. Turvallisuustoimenpiteet on suunniteltu ja toteutettu hyödyntäen lääketieteen asiantuntijoiden osaamista. Lisäksi asiantuntijalausuntojen perusteella tenniksessä aerosolina tarttuvan viruksen tarttuminen on erittäin epätodennäköistä: yhdelle pelaajalle on käytössä vähintään 1000 kuutiometriä tilaa (esim. kuntosaleilla tilaa noin 50 kuutiometriä henkilöä kohden). Lisäksi AVI:n päätöksestä tenniksen luokittelusta korkean riskin lajiksi on valitettu hallinto-oikeuteen (Valitus hallinto-oikeuteen Tali) sekä käyty vuoropuhelua AVI:n kanssa.

Muut turvaohjeet

  • Edellytämme maskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta
  • Vain terveenä hallille. Jos on flunssan oireita, pysy kotona ja noudata THL:n ohjeita (www.thl.fi)
  • Pidä 2 metrin turvaväli kaikessa toiminnassa.
  • Asiaton oleskelu on kielletty.
  • Pese kädet hallille tultaessa tai käytä ulko-ovella tai kentillä olevaa desinfiointiainetta.
  • Pukuhuoneet ovat kiinni.
  • Halleilla tehostetaan päivittäistä siivousta.
  • Noudata hallien kulkuohjeita.

Kahvilat

Halleilla toimivat kahvilat tiedottavat erikseen omasta toiminnastaan ja vastaavat oman asiakastilansa valvonnasta. Alustavan tiedon mukaan 19.4. jälkeen sallitaan kahviloissa myös rajattu oleskelu take-away myynnin lisäksi.

Pro-Shopit

Pro-Shopit ovat auki hallien aukioloaikojen mukaan.

Pahoittelemme näistä muutoksista aiheutuvaa vaivaa. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme tarvittaessa viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten mukaan.

Tennisterveisin, Talin ja Taivallahden Tenniskeskukset talintenniskeskus.fi taivallahdentenniskeskus.fi

Lähteet:
https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69905854
https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta

« »

Taivallahden Tenniskeskus 2021 ©